torstai 4. joulukuuta 2014

Helppo kasvishöystö

Tein farinatan seuraksi kasvishöystöä, joka osoittautuikin kaikessa yksinkertaisuudessaan ainakin kanssasyöjän mielestä aterian parhaaksi elementiksi. Vahingossa tein hyvää. Hyvää oli myös seuraavana päivänä uudelleen lämmitettynä. Paistos on helposti muunnettavissa ruokaisammaksi (kauhea sana, hyi) lisäämällä joukkoon esim. papuja.




Paprika-sipulipaistos

  • laihan purjon valkoinen osa
  • 1 sipuli
  • 2 kynttä valkosipulia
  • 1 punainen paprika
  • 2 pientä tomaattia
  • öljyä
  • ripaus sokeria
  • 0,5-1 tl savupaprikajauhetta
  • liraus chilikastiketta (Tabascoa tai halpisversiota)
  • 1 tl sitruunamehua
  • suolaa 
  • mustapippuria
  1. Pilko purjo, sipuli, valkosipuli, paprika ja tomaatit. Kuumenna öljy pannussa ja kuullota sipuleita pari minuuttia. Lisää paprika, paista hetki ja lisää tomaatit. Mausta ja anna hautua rauhassa, kunnes vihannekset ovat kypsiä, mutta eivät mössöä. Syö.  

Kompensoidakseni ruman kuvan käyttöä laitan tähän nyt kauniin laulun. Kiitos, anteeksi ja olkaa niin hyvät.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti